≡ Menu

Enak iskalnik, kot ga uporabljate za iskanje apartmajev na Hrvaškem, pa lahko uporabite tudi za iskanje po drugih krajih in državah.

Tako lahko preverite ponudbo v Bosni (Neum) ali če se odpravljate še bolj južno, po celotni Črni Gori.

Na drugi strani pa lahko raziščete tudi apartmaje na slovenski obali in Gorenjskem. Za iskanje samo vnesete kraj, primenre datume in število oseb in preverite ponudbo apartmajev.

Nadaljujte na stran Iskalnik apartmajev.

Ocenite

Zraven ugodnih apartmajev na otoku Hvar, lahko s pomočjo iskalnika preverite tudi drugo apartmajev po celotni Hrvaški. Prednost iskalnika je primerjava apartmajev med raznimi ponudniki, tako da vidite vse storitve in predvsem ceno apartma na Hrvaškem, ki vas zanima.

Tako lahko vedno izberete namestitev, ki je cenovno ugodna, velika izbira pa vam bo pomagal pri iskanju točno takega, ki vam odgovarja.

Iskalnik najdete na strani apartmaji na Hrvaškem.

Preverite celotno ponudbo in jiih primerjajte med seboj. Še posebno primerni so apartmaji na sosednjih otokih Brač in Korčula, ki oba veljata za zelo lepa in primerna tako za družine, kakor tudi za mlade, ki si želijo zabave.

Ocenite

Ena izmed glavnih znamenitosti otoka Hvar so Pakleni otoki, ki ležijo le streljaj od Hvara. Na otokih najdete ogromno lepih plaž in zalivov, ki jih lahko raziskujete samostojno ali se na Paklene otoke odpravite z organiziranim prevozom.

Na otokih je prav tako možno dobiti namestitev in tam preživeti nekaj dni. Glede na veliko popularnost otokov boste na otoku Hvar našli veliko ponudb za ogled otokov, tako da če si jih boste želeli ogledati, se oglasite v kakšni turistični agenciji na otoku ali v marini.

Ocenite

Otok Hvar ni eden izmed najlepših otokov samo čez dan, ampak lahko na njem na številnih mestih najdemo zelo lepe sončne zahode. Enega takšnih lahko vidite na spodnjem video posnetku, če pa se boste tja odpravili tudi sami, boste zagotovo videli še lepšega, saj je običajno tisti, ki ga vidimo na lastne oči še lepši.

Na naši prav tako najdete ponudbo prenočišč. Za iskanje lahko uporabite iskalnik na prvi strani apartmaji Hvar.

Ocenite

Če vas ne zanimajo samo apartmaji, ampak tudi druge stvari na otoku, obiščite stran otok Hvar. Tam lahko najdete nekaj glavnih značilnosti otoka in stvari, ki se jih na Hvaru splača pogledati.

Stran bomo postopoma tudi dopolnjevali, tako da bo nastal kratek turistični vodnik za otok Hvar, kjer boste na enem mestu izvedeli veliko koristnih informacij, če se na otok odpravljate in bi radi šli na kakšen izlet, zanimivo restavracijo in kaj podobnega.

Ocenite

Če se odpravljate na otok Hvar, se boste seveda morali na njega odpraviti s trajektom, saj povezave z mostom nima.

Na voljo sta dve trajektni liniji na otok Hvar:

  • krajša pot po kopnem in daljša po morju je iz Splita, kjer boste za trajekt seveda tudi morali plačati več.
  • daljša pot po kopnem in krajša pot po morju in zaradi tega tudi cenejša je iz Drvenika.

Preverite možnosti na zemljevidu in izberite tisto pot, ki vam je ljubša. Urnike trajektov na otok Hvar najdete na strani Jadrolinije.

Ocenite

Si tudi vi že želite na morje in vam je dovolj tega vremena? Na hitro si lahko ogledate kratki posnetek iz otoka Hvar, da si nahitro izboljšate razpoloženje in se mogoče tudi letos odločite za obisk tega otoka. Kot veste lahko najdete pestro ponudbo apartmajev na Hvaru in številnimi druge zanimivosti, tako da se ga izplača obiskati.

Ocenite

Apartmaji Flower

Opis apartmaja Flower ****

Apartmaji Flower so kakšnih 400 m oddaljeni od plaže Pokonji Dol v bližini mesta Hvar. Okoli apartmaja je lepo sredozemsko rastje in mirna okolica. do mesta Hvar je kakšnih 10 minut hoje.

Komplek ponuja 3 različne apartmaje za 2,3, ali 4 osebe. Apartmaji so opremljeni s klimo, kuhinjo, kopalnico, brezplačno parkirišče in internet. Apartmaji Flower veljajo za odlično izbiro in so zelo priporočani s strani tistih, ki so ga obiskali.

Izposodite si lahko tudi kolo ali avtomobil ali se z ladjico odpeljete na enega izmed bližjih otokov ali v Split.

Preverite še ostale fotografije tega apartmaja in proste termine ter izkoristite možnost brezplačne odjave, če si premislite glede najema apartmaja. Več na spodnji povezavi.

Brezplačna rezervacija -> Preverite ceno, proste termine in več fotografij ->

Drugi apartmaji na Hvaru

Ocenite

IME

Opis apartmaja Marinka Viskovič ****

apartmaji ležijo na odlični lokaciji, saj so od morja oddaljeni samo 2 minuti. Na drugi strani pa je središče mesta Hvar odaljeno 1 km, tako da bo pot tja tudi minila zelo hitro.

Na voljo je 5 apartmajev, ki so namenjeni za 2 ali 4 osebe. Apartmaji imajo brezžični internet, tv, balkon ali teraso, klimo, opremljeno kuhinjo in kopalnico. Apartmaji so odlično ocenjeni od gostov, ki so tam že bivali in večina ga priporoča naprej ali se v njega vrača.

V bližini ob morju so številne restavracije, kjer vam bodo pripravili različne ribje specialitete ali drugi jedi po vašem izboru. Do bližje trgovine z živili je kakšnih 220 m.

Izposodite si lahko tudi kolo ali čoln in raziskujete otok Hvar ali se na bližnje Peklene otoke odpravite z organiziranim izletom.

Več fotografij in brezplačno rezervacijo apartmaja najdete na spodnji povezavi.

Brezplačna rezervacija -> Preverite ceno, proste termine in več fotografij ->

Drugi apartmaji na Hvaru

Ocenite

Zakorakali smo že v drugi del poletne sezone 2013 in v kolikor ste eden izmed tistih, ki za svoj dopust še nima rezerviranega apartmaja ali hotela, niste edini.

Če bi radi obiskali otok Hvar in tam preživeli svoj dopust, lahko preko naše strani najdete še nekaj prostih apartmajev na Hvaru in si tako olajšate iskanje preko agencij ali naključnega iskanja. Rezervacija preko naše strani in strani našega partnerja je zelo enostavna, rezervirate pa lahko tudi krajše počitnice ali vikend oddih. Glavna prednost rezervacije je tudi možnost brezplačnega preklica oz. odpoved brez kakršnih koli stroškov. Pri tem je potrebno preveriti ponudbo, saj se pogoji med apartmaji nekoliko razlikujejo.

Ponudbo najdete na strani Apartmaji Hvar, lahko pa uporabite tudi naš iskalnik in mogoče najdete pravi apartma ob morju na takšen način.

Ocenite