Apartmaji na Hrvaškem

Ponudbo apartmajev na Hvaru lahko primerjate tudi z drugo ponudbo na Hrvaškem. Uporabite spodnji iskalnik in vpišite kraj ali otok, kjer vas zanima apartma na Hrvaškem in preverite celotno izbiro. Običajno je dobro preveriti tudi sosednje otoke Hvara, kjer sta najbolj popularna Korčula in Brač. Ostali zanimivi in nekoliko večji otoki so tudi Vis, Lastovo, Šolta, Mljet in polotok Pelješac.
Booking.com
Na strani z apartmaji lahko primerjate različne ponudnike in izberete tistega, ki ima najnižjo ceno za najem apartmaja na Hrvaškem.

Zraven apartmajev lahko najdete tudi hotele, gostišča, kampe in mobilne hišice na Hrvaškem. Vnesite kraj in raziščite ponudbo.

Apartmaji na slovenski obali

V kolikor vam je zanimiv dopust na slovenski obali, z vpisom kraja izberite katerega izmed njih in preverite ponudbo namestitev. Najbolj popularni so Portorož, Izola in Piran. Preverite pa lahko tudi druge, kakor tudi druge regije v Sloveniji.

Ugodne namestitve po Evropi

Z vpisom kraja lahko preverite veliko število apartmajev in hotelov po celi Evropi in svetu. Vnesite kraj v katerega se odpravljate in željene termine za dopust ter preverite najugodnejše cene za prenočišča.